Takaisin kaikkiin tapahtumiin

Elävyys ja ravinnon laatu - seminaari


Elävyys ja ravinnon laatu -seminaari  8.–9.10.2021

Paikka: Helsinki, Antroposofisen liiton sali (pe) ja Snellman kokeakoulun Eko-ateljee (la)

Asiantuntijana, luennoitsijana:  maatal. tri Jens-Otto Andersen, Tanska —> tästä Jeans- Oton esittelyyn! Hän on mm. kirjoittanut kirjan Vitality ja ollut mukana perustamassa International Research Associationia, Food Quality Health ( FQH).

OHJELMA MUUTTUNUT lauantain ja sunnuntain osalta!

OHJELMA:

Perjantai 8.10.   klo 18 –20.30

Paikka: Antroposofisen liiton sali, Uudenmaankatu 25 A, 00120 Helsinki

Aihe: Ravinnon laatu ja sen tutkimus biodynaamiselta kannalta

Lauantai 9. 10. klo 10–16

Paikka: Snellman korkeakoulu, Eko-ateljee, Helsinki 

Lisätiedot: 0405187695

Aikaisempi tapahtuma: 24. syyskuuta
Itä-Uudenmaan alueryhmä
Myöhempi tapahtuma: 19. lokakuuta
Biodynaaminen alueryhmä (Agricola-ryhmä) Helsinki