Elävyys ja ravinnon laatu -seminaari 8.–9.10.2021
Paikka: Helsinki, Antroposofisen liiton sali (pe) ja Snellman kokeakoulun Eko-ateljee (la)
Asiantuntijana, luennoitsijana: maatal. tri Jens-Otto Andersen, Tanska —> tästä Jeans- Oton esittelyyn! Hän on mm. kirjoittanut kirjan Vitality ja ollut mukana perustamassa International Research Associationia, Food Quality Health ( FQH).
OHJELMA MUUTTUNUT lauantain ja sunnuntain osalta!
OHJELMA:
Perjantai 8.10. klo 18 –20.30
Paikka: Antroposofisen liiton sali, Uudenmaankatu 25 A, 00120 Helsinki
Aihe: Ravinnon laatu ja sen tutkimus biodynaamiselta kannalta
Lauantai 9. 10. klo 10–16
Paikka: Snellman korkeakoulu, Eko-ateljee, Helsinki
Lisätiedot: 0405187695