Luontopäiväkirja 2019

Luontopäiväkirja 2019 on sopiva lahja luonnosta pitävälle apuvälineeksi luonnon havainnointiin tai viljelijäystävälle kalenteriksi, josta löytyvät parhaimmat kasvien istutusajankohdat.

Luontopäiväkirja on ahkeraakin käyttöä kestävä kalenteri, joka on samalla innostava opas luonnon ja tähtitaivaan tarkkailuun läpi vuoden. Kalenterissa on tilaa omille merkinnöille ja muistiinpanoille. Löydät helposti kuun vaiheen ja aseman ja tärkeimmät planeettoihin ja aurinkoon liittyvät tapahtumat ja laadut.

Kalenterin välilehdillä vuorottelevat Kari Järvisen kuvaus Leonardo da Vincin taiteesta, Mari Halosen havainnot vuohenputken vuodenkierrosta ja Antti Hovin tunnelmat vuohenputken luontaisilta kasvupaikoilta. Vuohenputki lakkaa olemasta viheliäinen rikkaruoho, kun Mari Halonen alkaa tehdä lähempää tuttavuutta sen kanssa. Leonardon taide on hyvä esimerkki siitä miten luonto löydetään ja hän auttaa tiedostamaan oman aikamme haasteita ja mahdollisuuksia.

Voit tilata Luontopäiväkirjan joko yksittäisenä tilauksena hintaan 15,00 € tai kestotilauksena 13,00 €, jolloin seuraavan vuoden kirja postitetaan automaattisesti lokakuussa tilaajille. Siirry tästä nettikauppaamme.

Kategoriat: Mainokset
Kommentoi | Kommentit pois päältä artikkelissa Luontopäiväkirja 2019 22.8.2017

Kommentointi poissa käytöstä.