Kutsu etänä pidettävään kevätkokoukseen la 4.4. klo 10.00

Hei Biodynaamisen yhdistyksen jäsen,

Näiden koronaviruksen aiheuttamien erikoistilanteiden takia pidämme Biodynaamisen yhdistyksen kevätkokouksen etänä eli tässä tapauksessa Skype-yhteyden avulla. Aika on sama kuin kutsussa aiemmin eli lauantai 4.4. 2020 klo 10.00.

Mikäli aiot osallistua kokoukseen, sinun tulee jo aiemmin eli viimeistään torstaina 2.4. joko laittaa kutsu (= sano HEI!) Biodynaamisen yhdistyksen skypeen (biodynaaminen.yhdistys) tai antaa skype-nimesi yhdistyksen toimistoon niin, että me voidaan tehdä se, ja sinun tulee sitten hyväksyä yhdistyksen kutsu. Tämä siksi, että yhteys on näin luotu jo aiemmin ja itse kokouksen alussa on helppo yhdistää samaan neuvotteluun kaikki kokoukseen osallistujat.

Jos olet jo yhdistyksen skypekontakteissa, ilmoita etukäteen spostiviestillä osallistumisestasi kokoukseen. Biodynaaminen yhdistys soittaa kokouksen aluksi kaikille. Jos ilmenee ongelmia, niin laita viesti. Vastaaminen skypepuheluun kesken neuvottelun laittaa usein muut puhelut pitoon.

Olet sydämellisesti tervetullut yhdistyksen kevätkokoukseen ja toivomme että kokous sujuu kommelluksitta.

Esityslistan, tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen sekä tilintarkastajien lausunnon ynnä muut kokousasiat saat pyydettäessa toimiston lähettämänä spostiisi.

Kevätseminaari Rikkaruoho-teeman parissa siirretään pidettäväksi myöhemmin ilmoitettavana aikana pellonpiennartapahtumana Kaupunkilaisten Oman Pellon reunalla ja tiloissa ensi kesän aikana.

Ystävällisin terveisin

Pentti Okkonen, vpj ja joka tuuraa nyt toistaiseksi Iraa puheenjohtajana

Kategoriat: Tapahtumat, Uutiset
Kommentoi | Kommentit pois päältä artikkelissa Kutsu etänä pidettävään kevätkokoukseen la 4.4. klo 10.00 24.3.2020

Kommentointi poissa käytöstä.