Haku:
Löydät etsimäsi numeron hakemalla sen numeroa, esimerkikisi "3/2012"Demeter-lehden mediakortti:
Viimeisimmät
Demeter 3/2017

Demeter 3/2017
Biodynaamisin menetelmin tuotetut viinit lisäävät suosiotaan ja haluamme osaltamme olla mukana lisäämässä ihmisten tietämystä niiden erityislaadusta. Toivomme tämän teemalehden palvelevan sekä lehteä lukevia kuluttajia, että viinin parissa työtään tekeviä tahoja.
Biodynaamiset viinit ovat maailmallakin hyvin ajankohtainen aihe. Viininviljelijät kohtaavat uudenlaisia tuholaisia ja tauteja, viiniköynnökset heikkenevät ja maaperä tiivistyy. Näihin haasteisiin ei pystytä vastaamaan tavanomaisin menetelmin ja kiinnostus biodynaamista viinintuotantoa kohtaan on tästäkin syystä kasvussa.
Aiheina:
Biodynaamisen viinintuotannon erityispiirteet
Biodynaamisten viinien merkintä
Tilastotietoa ja Alkon info
Antroposofia ja viini
Pusta puhkeaa kukkaan
Studieresa till Tyskland
Biodynaamisia viinejä Andien rinteiltä
Marie-Thérèse Chappaz
Demeter-sertifiointi Ranskassa
Michele Lorenzettia tapaamassa
Vino Nostrum
Työskentely Demeter-viinien kanssa
Popup ravintolaviikko
Tilaa irtonumero tai vuosikerta!
Kategoriat: Demeter-lehti
Kommentit pois päältä artikkelissa Demeter 3/2017
15.9.2017